Florigo

Florigo

Florigo Frying Equipment is een toonaangevende specialist op het gebied van ontwikkeling en fabricage van frituurinstallaties. Het groeiende assortiment, dat op betrouwbare wijze voortdurend aan de laatste stand van de techniek wordt aangepast, maakt Florigo tot een zeer gewaardeerd leverancier van de fastfood-, snack- en cafetaria-branche, alsook (vis)restaurants en andere horecagelegenheden.

Met tientallen jaren ervaring slaagt men er steeds beter in flexibele oplossingen aan te dragen, waarbij de situatie van de opdrachtgever telkens het uitgangspunt vormt. Florigo wordt geleid door de gebroeders Goes. Ieder doet dit vanuit zijn eigen specifieke discipline en verantwoordelijkheid, hetgeen in de praktijk bovendien tot synergie leidt. Dit maakt Florigo een vooruitstrevend en betrouwbaar familiebedrijf (Floris Goes senior startte de onderneming in 1951) dat steunt op know how, innovatie, loyaliteit en motivatie.
Twitter


Referenties

"Betrouwbare, flexibele en snel schakelende partner in het beheren van uitstromende EOL producten."

Hoofd TD Mc Donalds A'dam

"Ons tweede restaurant is ingericht met een volledige boedel van De Horeca Opkoper! Had ik dit maar bij de laaste verbouwing van mijn eerste restaurant geweten. Kortom: zeer tevreden!"

Marta van Harlingen