Florigo

Florigo

Florigo Frying Equipment is een toonaangevende specialist op het gebied van ontwikkeling en fabricage van frituurinstallaties. Het groeiende assortiment dat op betrouwbare wijze voortdurend aan de laatste stand van de techniek wordt aangepast, maakt Florigo Frying Equipment - verder kortweg Florigo genoemd - tot een zeer gewaardeerd leverancier van de fastfood-, snack- en cafetaria-branche, alsmede van (vis)restaurants en andere horecagelegenheden.

Met tientallen jaren ervaring slaagt men er steeds beter in flexibele oplossingen aan te dragen, waarbij de situatie van de opdrachtgever telkens het uitgangspunt vormt. Florigo wordt geleid door de gebroeders Goes. Ieder doet dit vanuit zijn eigen specifieke discipline en verantwoordelijkheid, hetgeen in de praktijk bovendien tot synergie leidt. Anno nu is Florigo daarmee meer dan ooit het vooruitstrevende en betrouwbare familiebedrijf - Floris Goes senior startte de onderneming in 1951 - dat steunt op know how, innovatie, loyaliteit en motivatie.
Twitter


Referenties

"Betrouwbare, flexibele en snel schakelende partner in het beheren van uitstromende EOL producten."

Hfd TD Mc Donalds A'dam

"Ons 2de restaurant ingericht met een volledig boedel van De Horeca Opkoper, had ik dit maar bij de laaste verbouwing van mijn eerste restaurant geweten. Kortom zeker goed tevreden!"

Marta van Harlingen