Rubbens

Rubbens

Dé keukenspecialist sinds 1919. Een goede chef verdient het beste materiaal! Rubbens-EGC doet meer dan keukens bouwen. Wij denken met u mee en we ontwerpen een unieke keukenarchitectuur op uw maat. Zo kan u efficiënt en comfortabel werken om telkens weer een mooi resultaat neer te zetten. Bij Belgisch fabrikant Rubbens-EGC krijgt u wat u nodig heeft: sterke, betrouwbare installaties met een perfecte afwerking.

In 1919 was de onderneming een smidse.

Smid Maurice Rubbens zorgde toen zelf voor de vervaardiging van grootkeukenapparatuur, voor de levering en ook voor de dienst na verkoop. Hij was zelf verantwoordelijk voor de juiste uitvoering, voor de tijdige levering, voor de kwaliteit van ‘zijn’ fornuis. De klant wist bij wie hij moest zijn, hij vertrouwde de smid.

Vandaag de dag is Rubbens grootkeukens uitgegroeid tot een sterk exporterende onderneming met het hoofdkantoor in Kruibeke en een productiefaciliteit in Stavelot.
Twitter


Referenties

"Betrouwbare, flexibele en snel schakelende partner in het beheren van uitstromende EOL producten."

Hfd TD Mc Donalds A'dam

"Ons 2de restaurant ingericht met een volledig boedel van De Horeca Opkoper, had ik dit maar bij de laaste verbouwing van mijn eerste restaurant geweten. Kortom zeker goed tevreden!"

Marta van Harlingen