Hakvoort

Hakvoort

Hakvoort Professional richt zich op kwaliteit en service en is altijd alert op de laatste ontwikkelingen binnen de horeca. Waar u ook naar op zoek bent: in één van hun zes moderne showrooms in Nederland kunt u zich oriënteren en laten inspireren door het uitgebreide productengamma. Moderne kooklijnen, koffiesystemen, keukengereedschappen, tafelartikelen; hier vindt u alles voor de professionele gebruiker.

In 1965 nam Jan Hakvoort de bakkerij van zijn ouders over. Jan was een gedreven Urker ondernemer die het liefst ook in de avonduren bezig was met het verhandelen van opgekochte bakkerij- en keukenapparatuur. Het bedrijf dat was begonnen in een garagebox kreeg een vervolg in een groot pand in Emmeloord. Vanaf dat moment was Hakvoort Horeca geboren. Het bedrijf breidde zich daarna al snel uit tot de zes vestigingen die het nu telt, verspreid door heel Nederland.

Hakvoort Professional heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel en werd in 2007 verkozen tot ‘Meest Duurzame Onderneming van de provincie Flevoland’. In 2008 viel het bedrijf opnieuw in de prijzen en werd benoemd tot het beste bedrijf van de Noordoostpolder. Tot slot ontving Hakvoort Horeca de prijs voor de beste onderneming van de provincie Flevoland. In 2010 werd de naam van Hakvoort Horeca veranderd in Hakvoort Professional. De verandering in de naam zorgde niet alleen voor een metamorfose in de naam en de huisstijl, ook het assortiment van Hakvoort Horeca werd volledig vernieuwd.


HakvoortTwitter


Referenties

"Betrouwbare, flexibele en snel schakelende partner in het beheren van uitstromende EOL producten."

Hfd TD Mc Donalds A'dam

"Ons 2de restaurant ingericht met een volledig boedel van De Horeca Opkoper, had ik dit maar bij de laaste verbouwing van mijn eerste restaurant geweten. Kortom zeker goed tevreden!"

Marta van Harlingen